2015-12-18 11:38:55• hírek • Szatmár.ro

A negyedikeseké és a hatodikosoké lett a legszebb osztály

Az idén is megszervezték a legszebb, leghangulatosabb osztályok versenyét a Refiben.

Hagyomány már a Szatmárnémeti Református Gimnáziumban, hogy az adventi időszakban versenyt hirdetnek az osztályközösségeknek. Ennek lényege, hogy a vetélkedő végén azok nyernek, akik a legszebben, leghangulatosabban díszítették fel az osztályukat a karácsony jegyében. Persze nem csak egy napi munkát díjaznak: a zsűri tagjai az egész hónap folyamán figyelik az osztályokat: a folyamatos rend, a tisztaság további plusz pontokat hoz. A diákoknak a díszítéskor elsősorban saját készítésű elemeket kellett felhasználniuk.

Pénteken  hozták nyilvánosságra a díjazottakat. A kisdiákok számára megszervezett versenyben a legjobbak Mekker Melinda negyedikesei lettek, a második helyen a másodikosok, a harmadik helyen pedig az elsősök végeztek.

A nagyobbak versenyében első helyen Jékel Zsuzsa hatodikosai végeztek, az ötödikesek lettek a második helyezettek, a XI. C pedig a harmadik. Különdíjat kapott a XI. B és a VIII. osztály. Az osztályok díjként Jékel Zsuzsa és tanítványai által készített mézeskalács-kompozíciókat kaptak.

A pénteki nap folyamán két karácsonyi műsort is tartottak a refisek: előbb az iskola dísztermében, majd a Láncos templomban teremtettek karácsonyi hangulatot az ügyes diákok.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: